Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


how to (mk)

Lajmet

Shta. 29, 2023

Помош за апликацијата „ЈПК Гостивар“.

Добредојдовте на нашата дигитална платформа за плаќање на сметки за вода и отпад!

Ние сме тука да ви овозможиме едно лесно и безбедно решение за плаќање на вашите сметки и за допринос кон подобрувањето на водоснабдувањето и управувањето со отпадот во нашиот град.

Со вашата помош, можеме да изградиме посовремени системи за подобрување на квалитетот на пијачката вода и за заштита на нашата прекрасна околина.

Грижата за животната средина и безбедноста на водата се важни приоритети за нас и за нашата иднина.

Ве поттикнуваме да станете дел од оваа иницијатива и да ги плаќате вашите сметки навреме.

Имајте на ум дека секој ваш придонес е еден чекор кон подобрување на секојдневниот живот на сите граѓани.1.Преземете мобилна апликација: iOS / Appstore илиAndroid / Playstore

2.Кликнете на копчето „Креирај нов профил“

3.Внесете го корисничко име и лозинка

4.Внесете бр. на фактура (10 цифри)

5.Пополнете ја емаил-от и телефонскиот број и повторно кликнете на „Креирај нов профил“

how to (mk)