Поддршка: (042) 213-7891

ЈП Комуналец Гостивар


Светозар Пепоски бр. 59
1230 Гостивар, Северна Македонија


Тел: (042) 213-789
Емаил: info@komunalecgostivar.gov.mk


350113421_800928907910715_8295393021394003498_n

Вести

Јули 3, 2023

Продолжува чистењето и санацијата на штетите настанати од поплавите

Екипите на J.П. „Комуналец“ втор ден по ред ја продолжуваат работата на терен за чистење на патиштата и другите јавни простории, како и санирање на штетите во селата погодени од поплавите кои настанаа по дождовите од четвртокот.

Со полн човечки и технички капацитет во служба на граѓаните.

Комуналец - Гостивар