Поддршка: (042) 213-7891

ЈП Комуналец Гостивар


Светозар Пепоски бр. 59
1230 Гостивар, Северна Македонија


Тел: (042) 213-789
Емаил: info@komunalecgostivar.gov.mk


Вести

29 Сеп, 2023

Помош за апликацијата „ЈПК Гостивар“.

Добредојдовте на нашата дигитална платформа за плаќање на сметки за вода и отпад!

Ние сме тука да ви овозможиме …

Вести

03 Јул, 2023

Во рамки на стратегијата на Ј.П."Комуналец" за водоснабдување на селата во Гостивар

Во рамки на стратегијата на Ј.П."Комуналец" за водоснабдување на селата во Гостивар, со финансиска поддршка на месната заедница на село …

Вести

03 Јул, 2023

Продолжува чистењето и санацијата на штетите настанати од поплавите

Екипите на J.П. „Комуналец“ втор ден по ред ја продолжуваат работата на терен за чистење на патиштата и другите јавни …

Вести

03 Јул, 2023

Слики од почетокот на работите во дел од населбата Малеарди за новата линија на канализационата мрежа на Гостивар.

Ј.П. „Комуналец“ - Гостивар продолжува со работите за одржување и обновување на водоводната и канализационата мрежа во општина Гостивар.

Новата …

Архива

Архива

Линкови