Поддршка: (042) 213-7891

ЈП Комуналец Гостивар


Светозар Пепоски бр. 59
1230 Гостивар, Северна Македонија


Тел: (042) 213-789
Емаил: info@komunalecgostivar.gov.mk


349075455_1261349231188213_264678755653595486_n

Вести

Јули 3, 2023

Екипите на Ј.П. "Комуналец" на терен

По поплавите во различни делови на Гостивар предизвикани од обилните врнежи од дожд, екипите на Ј.П. „Комуналец“ се на терен и интензивно работат на одзатнување, санација на шахтите на атмосферска канализација во критичните точки, како и чистење на теренот.

Ј.П."Комуналец" - Гостивар