Поддршка: (042) 213-7891

ЈП Комуналец Гостивар


Светозар Пепоски бр. 59
1230 Гостивар, Северна Македонија


Тел: (042) 213-789
Емаил: info@komunalecgostivar.gov.mk


345583317_1216413832324408_4263139078374682318_n

Вести

Јули 3, 2023

Известување

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека наидовме на дефект на старата водоводна линија f250 и поради оваа причина ќе има привремен прекин на водоснабдувањето во Здуње, Дебреше, дел од Силика и Млаки.

Нашите екипи се на терен, вршат интензивна работа за што побрзо санирање на дефектот и враќање на нормалното снабдување со вода за пиење.

Се надеваме на вашето разбирање до санирање на дефектот.

Со разбирање,ЈП "Комуналец"