Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


350113421_800928907910715_8295393021394003498_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Продолжува чистењето и санацијата на штетите настанати од поплавите

Екипите на J.П. „Комуналец“ втор ден по ред ја продолжуваат работата на терен за чистење на патиштата и другите јавни простории, како и санирање на штетите во селата погодени од поплавите кои настанаа по дождовите од четвртокот.

Со полн човечки и технички капацитет во служба на граѓаните.

Комуналец - Гостивар