Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


347105378_1129424484454427_8954725496565754991_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Генералка викенд!

Со поддршката на локалните институции, Општина Гостивар и J.П. „Комуналец“ и со придонес на секој граѓанин за почист Гостивар, со иницијатива на здружението „Men and Mountain“ беше организиран еколошки викенд во Гостивар.

J.П.„Комуналец“ ја даде својата поддршка со учество на работниците за одржување на јавна хигиена како и администрацијата во еколошката акција „Генералка за викенд“, со цел да се подигне свеста за собирање на отпадот и негово фрлање на вистинското место за заштита на животната средина .Со придонес на сите граѓани, за почист Гостивар!