Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


350113421_800928907910715_8295393021394003498_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Vazhdon pastrimi dhe sanimi i dëmeve të shkaktuara nga vërshimet

Ekipet e N.P. “Komunalec” ditën e dytë me rradhë vazhdojnë punët në terren për pastrimin e rrugëve dhe hapësirave tjera publike , si dhe sanimin e dëmeve në fshatrat e prekura nga vërshimet e ndodhura pas reshjeve të ditës së enjte.

Me kapacitet të plotë njerëzor dhe teknik në shërbim të qytetarëve.

N.P."Komunalec" - Gostivar