Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


349851827_554868316840304_9162025692772443464_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Pamje nga fillimi i punëve në një pjesë të lagjes Maleardi për linjë të re në rrjetin e kanalizimit të Gostivarit.

N.P. "Komunalec" - Gostivar vazhdon me punët për mirëmbajtjen dhe rinovimin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në komunën e Gostivarit.

Linja e re me gjatësi prej 400 metra, me gypa F315 dhe në rrjetin e kanalizimit do të përfshijë numër të madh të objekteve banesore, gjë që do të zgjidhë këtë çështje shumëvjeçare të kësaj pjese të lagjes Maleardi.

Gjithmonë në shërbim të qytetarëve të Gostivarit!