Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


349075455_1261349231188213_264678755653595486_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Ekipet e N.P. "Komunalec" në terren

Pas vërshimeve në pjesë të ndryshme të Gostivarit të shkaktuara nga reshjet e dendura të shiut, ekipet e N.P. "Komunalec" janë në terren dhe kryejnë punë intensive për zhbllokimin, sanimin e pusetave të kanalizimit atmosferik në pikat kritike, si dhe pastrimin e terrenit.

NP "Komunalec" - Gostivar