Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


347105378_1129424484454427_8954725496565754991_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Pastrim gjeneral në fundjavë!

Me përkrahjen e institucioneve lokale, Komuna e Gostivarit dhe N.P. “Komunalec” dhe me kontribut të çdo qytetari për një Gostivar më të pastër, me nismë të shoqatës “Men and Mountain” u organizua fundjavë ekologjike në Gostivar.

N.P.”Komunalec” dha përkrahjen e saj me pjesëmarrje të punonjësve të higjienës si dhe të administratës në aksionin ekologjik “Patsrim gjeneral në fundjavë”, me qëllim të ngritjes së vetëdijes për grumbullimin e mbeturinave dhe hedhjen e tyre në vendin e duhur për mbrojtjen e mjedisit jetësor.

Me kontributin e gjithë qytetarëve, për një Gostivar më të pastër!