Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


346262720_771291461240903_7433843337091423537_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Punime dhe mirëmbajte

Në diell ose shi , asnjëherë nuk mungon vullneti për punë dhe dëshira për të bërë më të mirë jetën e qytetarëve, në çdo lagje, në çdo fshat të Gostivarit!

Me punë të palodhur nga ekipet tona, për kushte më të mira të ujësjellësit dhe kanalizimit në komunën e Gostivarit!

NP "Komunalec" - Gostivar