Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


345583317_1216413832324408_4263139078374682318_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Njoftim

Të nderuar qytetarë,

Ju informojmë se kemi hasur në një defekt në linjën e vjetër të ujësjellësit f250 dhe për këtë shkak do të ketë ndërprerje të përkohshme të furnizimit me ujë në Zdunjë, Debresh,një pjesë e Silikës dhe Mllaki.

Ekipet tona janë në terren, kryejnë punë intenzive për sanimin sa më shpejtë të defektit dhe të kthimit në normalitet të furnizimit me ujë.

Shpresojmë për mirëkuptimin tuaj deri në sanimin e defektit.

Me mirëkuptim,
N.P. "Komunalec"