Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


343200808_557662492909218_4057548290732743904_n

Lajmet

Korrik 3, 2023

Përfundon edhe një pjesë në rrjetin e ri të ujësjellësit në fshatin Forinë!

Në kuadër të projektit për furnizim me ujë të fshatrave Forinë dhe Çegran, kryhet edhe një pjesë e fazës përfundimtare për rrjetin e ri të ujësjellësit në fshatin Forinë.

Kjo pjesë e punimeve do të sigurojë furnizim me ujë të pijshëm në zonën e poshtme të fshatit Forinë me gypa F110mm me gjatësi prej 500m.

Ujë të pijshëm në tërë hapësirën e Komunës së Gostivarit.