Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


uji

Lajmet

Korrik 3, 2023

Uji në qytetin e Gostivarit është i sigurt për konsumim!

Uji për pije nga sistemi i furnizimit me ujë në Gostivar është i sigurt dhe i përdorueshëm.

Sipas informacionit të analizave mikrobiologjike nga laboratorët kompetent të cilët bëjnë kontrollin e cilësisë së ujit mbi gjendjen bakterologjike dhe analiza fiziko-kimike, është konfirmuar se uji në qytetin tonë është i sigurt.

NP "Komunalec" - Gostivar