Mbështetje: (042) 213-789

NP Komunalec Gostivar


Svetozar Peposki nr. 59
1230 Gostivar, Maqedoni e Veriut


Tel: (042) 213-789
Email: info@komunalecgostivar.gov.mk


Faton Bilalli

Drejtor


Faton Bilalli u lind me 1 qershor të vitit 1994 në Gostivar.

Shkollën fillore e kreu në fshatin Çegran, ndërsa shkollën e mesme në Gostivar.
- Në vitin 2017, diplomoi në drejtimin Arkitekturë në Fakultetin e shkencave të zbatuara pranë Universitetit Shtetëror të Tetovës.
- Në vitin 2016 u punësua në zyrë për Arkitekturë dhe Inxhinieri në Gostivar.
- Gjatë viteve 2018 dhe 2019 punoi në Zyrën për Kërkime Shkencore dhe Inovacion të Universitetit Shtetëror të Tetovës si dizajnues grafik.
- Nga viti 2019 punoi si arkitekt në Zyrën për Planifikim Urbanistik pranë Komunës së Gostivarit.
- Në dhjetor të vitit 2021 nga ana e Kryetarit të Komunës së Gostivarit u emërua drejtor i NP “Komunalec” – Gostivar.