admini

Интензивно се работи за надминување на проблемот со водата за пиење во Дебрешe

Како последица на обилните врнежи од дожд, особено во вечерните часови во Полошкиот регион, изворската вода   доаѓа заматена во резервоарот од...

Се интервенира на канализацијата во населба Леска, Таравари одблизу ги следи работите

Делегација од општина Гостивар предводена од градоначалникот Арбен Таравари излезе на терен за да одблизу го следи изведувањето на работите...

Се работи интензивно во проширување на канализациона мрежа во повеќе гостиварски села

Општина Гостивар преку Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ – Гостивар, ја проширува канализационата мрежа во повеќе села, при што...