Горна Бајница, продолчжува работата за последните 700 метри на канализациската мрежа

Горна Бајница – по изнаоѓањето решенија и надминување на препреките на некои критични точки во текот на работите, продолжуваме со последните 700 метри од вкупно 4000 метри планирана канализација, со што се решава една децениска потреба на жителите!