септември 2019

Се интервенира на канализацијата во населба Леска, Таравари одблизу ги следи работите

Делегација од општина Гостивар предводена од градоначалникот Арбен Таравари излезе на терен за да одблизу го следи изведувањето на работите...

Се работи интензивно во проширување на канализациона мрежа во повеќе гостиварски села

Општина Гостивар преку Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ – Гостивар, ја проширува канализационата мрежа во повеќе села, при што...