Punime për furnizimin e rezervuarit R2 në kuadër të projektit SECO

Me intenzitet te lartë vijojnë punimet për ndërtimin e ujësjellësit të ri në kuadër të projektit SECO, për të furnizuar rezervuarin R2 në Banjicë, me të cillin zgjedhim problemin e ujit të pijshëm për vendbanimet: Banjica e Epërme, Banjica e Poshtme, Fazaneri, Grudajcë, Balindoll, Çajlë, Turçan i Madh, Turçan i Vogël dhe Balindoll i Vjetër.

Ky projekt është vepra më e madhe e realizuar ndonjëhere për Gostivarin.