N.P “Komunalec”, vijon larjen dhe dezinfektimin e rrugëve në Gostivar | VIDEO

Ndërmarrja Publike “Komunalec” në Gostivar me të gjitha kapacitetet teknike dhe njerëzore po punon me orë të zgjatura në shërbim të qytetit dhe qytetarëve në luftën kundër përhapjes së virusit COVID 19.

Posted by Arben Taravari on Tuesday, April 14, 2020

Prej fillimit të muajit mars vazhdon me rigorozitet zbatimi i planit të masave kundër përhapjes së virusit. Rrugët po lahen dhe më pas dezinfektohen, çdo rrugë e mjedis publik në qytet dhe fshat. Institucione publike e mjedise të gjelbëra, vendgrumbullimet e mbeturinave, çdo vend lahet, pastrohet dhe dezinfektohet.

Posted by Arben Taravari on Tuesday, April 14, 2020

Po funksionon me kapacitet të plotë për të mirëmbajtur të gjithë rrjetin e ujësjellësit dhe për të garantuar furnizimin normal me ujë të popullatës ndërsa ndodhemi në periudhë pandemie.

Posted by Arben Taravari on Tuesday, April 14, 2020

Ndërmarrja vijon detyrat e saj në zbatim të planit të masave dhe i bën apel qytetarëve të paguajnë shërbimet e marra, me çka do të kontribuohet jo vetëm sigurimi i pagave të punonjësve që angazhohen ditë e natë, por edhe për të shtuar kapacitetet për mirëmbajtje të higjienës publike.

Posted by Arben Taravari on Sunday, April 12, 2020

Posted by Arben Taravari on Sunday, April 12, 2020

Posted by Arben Taravari on Sunday, April 12, 2020

Videot janë realizuar gjatë 24 orëve të fundit nga larja e rrugëve në vendbanime të ndryshme në Gostivar.