Пријави проблем

48 часовен систем

Заради обезбедување на транспарентност и поддршка на карактеристиките на јавноста и подобрување на квалитетот на услугите во наредниот период во општина Гостивар, ставен е во функција системот 48 часа. Граѓаните своите проблеми или барања можат да ги постават 24 часа на ден, а одговор за нивното барања или нивниот проблем ќе добијат за 48 часа максимум.

Пријави проблем
Тел. 042-213-789