Të reja

ЈП Комуналец на терен

Драги сограѓани, Брзото топење на снегот и дождливото време создадоа комплицирана ситуација во некои населби во градот. Огромната количина на вода поплави неколку улици во различни делови на градот. ЈП Комуналец е мобилизиран и...

Во селото Дебреше е изградена нова фекална канализациона линија

Јавното претпријатие “Комуналец” започна со изградба на канализациона мрежа за дел од селото Дебреше во износ од 4,5 милиони денари. Директорот на ова претпријатие објави дека сите блокади за почеток на градежните работи се...