Author: komunalec

Filloi aksioni për sanimin e rrugëve

Ndërmarrja Publike “Komunalec” me mbështetje të Komunës së Gostivarit, ka filluar një aksion të gjerë për sanimin e gropave goditëse nëpër rrugët e qytetit. “Pas motit me reshje të shumta të shiut dhe borës...

NP Komunalec në ndihmë bashkëqytetarëve

Të nderuar bashkëqytetarë, Shkrirja e shpejtë e borës dhe moti me reshje kanë krijuar një situatë të komplikuar në disa lagje të qytetit. Sasia e madhe e ujit ka vërshuar disa rrugë në pjesë...

Ndërtohet linjë e re kanalizimi fekal në fshatin Debresh

Ndërmarrja publike “Komunalec”, ka filluar ndërtimin e kanalizimit për ujërat e zeza, për një pjesë të fshatit Debresh në vlerë prej 4,5 milion denarësh. Drejtori i kësaj ndërmarrjeje, njoftoi se janë eliminuar të gjitha...

Vazhdojmë me aksioni për sanimin e rrugëve të qytetit

Vazhdojmë me aksioni për sanimin e rrugëve të qytetit. Fillimisht punohet në rrugët kryesore të qytetit, që më pas aksioni të vazhdojë me sanimin edhe të rrugëve dytësore, përderisa kushtet atmosferike do ta lejojnë...

Filloi sanimi i rrugëve të qytetit

Filloi aksioni për sanimin e rrugëve të qytetit. Fillimisht punohet në rrugët kryesore të qytetit, që më pas aksioni të vazhdojë me sanimin edhe të rrugëve dytësore, përderisa kushtet atmosferike do ta lejojnë këtë.